به گزارش ميراث آريا (chtn)اين جايزه با عنوان ABU Engineering Exccllence Award-2010 به دکتر علي عسکري، معاون توسعه و فناوري رسانه سازمان صدا و سيما، تعلق گرفت.

اين ارزيابي اتحاديه در پي فعاليت‌هاي گسترده فني سازمان صدا و سيما در راستاي توسعه سامانه‌ها و بهبود روش‌ها و طراحي‌هاي فني و نيز، انتقال تجارب مهندسي به ديگر اعضاي اين اتحاديه بزرگ انجام شد.

از ميان نامزدهاي اين جايزه مهندسي، 8 نفر از هشت سازمان راديويي و تلويزيوني عضو ABU به مرحله نهايي راه يافتند که در نهايت، نماينده سازمان صدا و سيما با اخذ رأي بيشتر داوران برگزيده شد.

اين جايزه بين‌المللي داراي يک دهه پيشينه است و ارزش آن در سه سال اخير، به علت رقابت فشرده سازمان‌هاي مطرح عضو ABU، بسيار افزايش يافته است.

اتحاديه راديو تلويزيوني آسيا ـ اقيانوسيه با عضويت بيش از 100 سازمان راديويي و تلويزيوني در ميان اتحاديه‌هاي راديو تلويزيوني اروپايي، افريقايي، عربي و نيز، امريکاي شمالي و جنوبي داراي جايگاه برتري است و مي‌توان گفت اين جايزه از معتبرترين جوايز مهندسي رسانه‌اي به شمار مي‌آيد.

بنا بر اين گزارش، برخي از طرح‌هاي ملي سازمان صدا و سيما در طول 4 سال اخير در بخش‌هاي مختلف فني و توسعه پوشش راديو و تلويزيوني، پخش ديجيتال، طرح‌هاي پيش رو براي توسعه ظرفيت‌هاي ماهواره‌اي و مديريت اين طرح‌ها، جايزه ارزشمند ABU را براي سازمان صدا و سيما به ارمغان آورد.

اين جايزه به اعتبار بين‌المللي حوزه فني رسانه ملي مي‌افزايد و تأييد بين‌المللي مشارکت گسترده و برجسته معاونت توسعه و فناوري رسانه در مهندسي راديو و تلويزيون است.

مبناي اهداي جايزه يادشده ارزيابي عملکرد رسانه مورد نظر در مديريت منابع فني و شاخه‌هاي مربوط به آن است. جايزه ABU Engineering Exccllence Award-2010 همراه با يک مدال و تقديرنامه است.

در پي اهداي جايزه مهندسي برتر به رسانه ملي کشورمان، ديگر سازمان‌هاي راديو و تلويزيوني عضو ABU، از جملهNHK ژاپن،KBS کره و TRT ترکيه موفقيت اخير را به صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران تبريک گفتند.

راه‌اندازي و بهره‌برداري از سامانه پخش ديجيتال زميني (DVB-T)، ثبت نقطه مداري 26 درجه شرقي در اتحاديه بين‌المللي ارتباطي راه دور (ITU) به نام جمهوري اسلامي ايران و قراردادن ماهواره ايران¬ست در اين نقطه، راه‌اندازي شبکه بين‌المللي خبر انگليسي PRESS TV و سيگنال‌رساني زميني و ماهواره‌اي اين شبکه و استفاده از ماهواره‌هاي متعدد براي پوشش سراسري آن در جهان، طراحي و انتشار سيگنال تلويزيون بر روي گوشي تلفن همراه (DVB-H)، اتصال کليه مراکز صدا و سيما به شبکه فيبر نوري کشور، به منظور برقراري يک شبکه سيگنال‌رساني مطمئن و پايدار، شيوه‌هاي ايمن‌سازي اطلاعات و محتوا، طراحي و ساخت رسيور ديجيتال منطبق با استاندارد DVB-S، تعيين فرمت جديد MPEG-4 براي پخش ديجيتال و نيز، تدوين و برنامه‌ريزي طرح آنالوگ به ديجيتال توانمندي‌هاي تازه‌اي به حوزه فني رسانه ملي بخشيده است. 202

انتهای پیام/

کد خبر 1389080163